brtvilo

Proizvodi

- Balić d.o.o. je započeo sa svojom proizvodnjom brtvila za hidrauliku i pneumatiku 1997. godine, vođeni i sami problemom nabavke brtvi, njihovom različitošću i neekonomičnim skladištenjem.

- SEAL-JET tehnologija kojom se služimo predstavlja krajnji domet u proizvodnji brtvila u svijetu, a proces proizvodnje sastoji se od odabira profila i materijala, te tokarenja na CNC stroju. Bez obzira o kojem se stroju radi, da li o građevinskom stroju, stroju za karoseriju ili uređaju za otpad, bez obzira radi li se o milimetarskom ili colovnom sistemu mjera, kao i to da li je cilindar prepravljan, posebno razvijen software garantira najveću preciznost pri izradi.

- Standardni profili brtvi, njih preko 150, su predprogramirani i možemo ih proizvesti od 5 do 450 mm promjera, kako pojedinačne komade tako i veće serije. Također smo u mogućnosti uz pomoć naše matične firme iz Austrije napraviti i programe profila sa posebnim zahtjevima kupaca, kao i isporučiti brtve promjera većeg od 450 mm u najkraćem mogućem roku.

- Ovisno o svojstvima i primjenama brtvi koristimo 17 standardnih kao i čitavu paletu posebnih materijala, tako da imamo materijale za posebne temperature od -200 do +260 °C, kao i za tlak do 400 bara, za mineralna ulja, morsku vodu, prehranu, ozon.

- SEAL-JET tehnologijom mi nudimo našim kupcima uštedu vremena i novca, jer kroz jednostavnu nabavku, smanjenje zastoja i isključivanja visokih troškova skladištenja, omogućujemo Vašu veću produktivnost. Uz pravilno rukovanje i visoku kvalitetu naših proizvoda garantiramo duži radni vijek Vaših strojeva.

- Osim našeg pogona u Čapljini, imamo poslovnicu u Tuzli na adresi Goste Lazarevića 1, te OBRT ZA PROIZVODNJU BRTVILA BALIĆ u Splitu.